Membrii Hi-Q şi-au făcut televiziune online

Membrii trupei Hi-Q vor lansa prima televiziune online a unei formaţii româneşti, disponibilă, începând cu 14 februarie, la adresa www.hi-q.ro/tv, aceasta urmând să difuzeze în regim continuu materiale cu membrii formaţiei, informează un comunicat de presă.

18 afișări
Imaginea articolului Membrii Hi-Q şi-au făcut televiziune online

Membrii Hi-Q şi-au făcut televiziune online

Astfel, programul televiziunii va conţine înregistrări "Making of" şi "Behind the scenes" de la filmările videoclipurilor Hi-Q, din culisele emisiunilor TV unde au fost invitaţi de-a lungul timpului sau din turnee, dar şi imagini cu trupa de instrumentişi sau filmuţe de vacanţă. De asemenea, Hi-Q TV va transmite şi "emisiuni în direct", în care vor apărea cei trei componenţi ai formaţiei, care vor discuta în direct cu fanii.

"Hi-Q TV nu este doar televiziunea membrilor Hi-Q, este televiziunea tuturor prietenilor trupei, un nou proiect prin care le mulţumim pentru devotamentul de care au dat dovadă timp de mai bine de un deceniu. Prin intermediul acestei televiziuni, avem încă o posibilitate de a fi mai aproape de fanii noştri, pe care îi provocăm totodată să uploadeze materiale legate de trupă sau melodiile noastre, înregistrări din concertele Hi-Q sau să ne scrie dedicaţii şi mesaje", a declarat Mihai Sturzu, membru al trupei Hi-Q.

Membrii trupei Hi-Q estimează că postul de televiziune va avea peste un milion de vizionări în prima zi de lansare.

Formaţia Hi-Q s-a lansat în 1996, la Braşov. Până în prezent, trupa a lansat pe piaţă 7 albume, 16 videoclipuri, obţinând mai multe premii muzicale şi nominalizări importante. Ultimul album al trupei se numeşte Best of – Acustic "De 10 ani vă mulţumim!" prin care Hi-Q mulţumeşte publicului pentru cei 10 ani de susţinere.

Componenţa actuală a trupei este: Nicoleta Drăgan, Mihai Sturzu şi Florin Grozea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici