Membrii trupei Creed intenţionează să se reunească (Video)

Membrii trupei Creed, una dintre formaţiile cu cele mai mari vânzări de albume în deceniul trecut, intenţionează să se reunească şi să susţină un turneu în 2009, la patru ani de la despărţire, potrivit unor informaţii publicate de revista Billboard.

58 afișări
Imaginea articolului Membrii trupei Creed intenţionează să se reunească (Video)

Membrii trupei Creed intenţionează să se reunească

Solistul trupei, Scott Stapp, a început din 2004 o carieră muzicală pe cont propriu, în timp ce chitaristul Mark Tremonti, toboşarul Scott Phillips şi basistul Brian Marshall au format trupa Alter Bridge. Cei trei l-au cooptat pe solistul Myles Kennedy şi au lansat împreună două albume.

"One Day Remains", albumul lor de debut din 2004, produs de casa de discuri Wind-Up, a vândut 496.000 de copii doar în Statele Unite, potrivit Nielsen SoundScan, iar următorul lor album, "Blackbird", produs de Universal, în 2006, s-a vândut în 227.000 de copii.

Solistul Myles Kennedy este considerat marele favorit pentru a-l înlocui pe Robert Plant cu ocazia turneului celebrei trupe Led Zeppelin, alături de Jimmy Page şi John Paul Jones.

După un turneu recent, organizat de United Service Organizations (USO) pentru trupele americane din străinătate, Stapp a declarat că se simte într-o stare excelentă, atât fizică, cât şi psihică.

Un anunţ al reunirii trupei Creed este iminent, potrivit declaraţiilor unei surse apropiate formaţiei americane.

Purtătorul de cuvânt al casei de discuri Wind-Up a declarat pentru revista Billboard că, "deşi au avut loc nişte discuţii, este prematur în acest moment pentru a face un comentariu".

Creed - "One last breath"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici