Membrii trupei Metallica vor crea o linie de pantofi pentru pasionaţii de skateboard

Membrii trupei americane Metallica s-au asociat cu firma Vans, care produce skateboarduri, pentru a crea o linie specială de pantofi, destinată persoanelor pasionate de acest sport.

147 afișări
Imaginea articolului Membrii trupei Metallica vor crea o linie de pantofi pentru pasionaţii de skateboard

Membrii trupei Metallica vor crea o linie de pantofi pentru pasionaţii de skateboard (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fiecare membru al trupei americane va crea designul unui astfel de pantof, în cadrul liniei "Passion Project", care marchează aniversarea comună a trupei şi cea a companiei americane, scrie contactmusic.com.

Pantofii din gama The Vans x Metallica 20th Anniversary Half Cab Pro vor fi disponibili pe piaţă începând de anul viitor.

Anunţând această colaborare, basistul Rob Trujillo a spus: "Am purtat pantofi Vans pe scenă toată cariera mea. Când merg pe străzile din Venice (California) sau pe cele din San Franciso, Vans îmi oferă amuzamentul de care am nevoie în mersul meu".

Directorul companiei Vans, o legendă a skateboardului, Steve Caballero, s-a declarat încântat de colaborarea cu celebra trupă americană: "Să colaborez cu Metallica, trupa mea favorită de rock metal din toate timpurile, pentru cea de-a 20-a aniversare a liniei Half Cab, este o adevărată onoare şi în acelaşi timp înseamnă un vis care a devenit realitate".

Una dintre cele mai apreciate formaţii rock din istorie, Metallica s-a înfiinţat în 1981. De-a lungul carierei, a lansat nouă albume de studio, trei albume live, două EP-uri şi a vândut peste 100 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu nouă premii Grammy.

Metallica poate fi considerată cu uşurinţă una dintre cele mai bune şi mai influente trupe heavy metal ale anilor '80. În loc să se alinieze trendului stabilit de restul formaţiilor de gen, trupa a ales să fie mai accesibilă, în acelaşi timp extinzând graniţele genului trash, folosind viteza şi volumul nu doar din principiu, ci chiar pentru a sublinia structurile complicate ale compoziţiilor.

Metallica a susţinut trei concerte în România, dintre care cel mai recent în vara anului 2010, la Festivalul Sonisphere. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici