Meryl Streep şi Robert De Niro, din nou împreună pe marele ecran, după o pauză de 17 ani

Actorii americani Meryl Streep şi Robert De Niro, ambii recompensaţi cu premiul Oscar, vor juca din nou împreună într-un film, pentru prima dată după o pauză de 17 ani.

1011 afișări
Imaginea articolului Meryl Streep şi Robert De Niro, din nou împreună pe marele ecran, după o pauză de 17 ani

Meryl Streep (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Cei doi actori, care au jucat cel mai recent împreună în pelicula "Camera lui Marvin/ Marvin's Room" (1996), vor apărea de această dată în adaptarea cinematografică a romanului bestseller "The Good House", scris de Ann Leary, au anunţat marţi producătorii acestui proiect cinematografic.

Acesta va fi cel de-al patrulea film în care Meryl Streep şi Robert De Niro vor juca împreună, cei doi împărţind afişul altor două pelicule - drama "Vânătorul de cerbi/ The Deer Hunter" (1978) şi comedia romantică "Când te îndrăgosteşti/ Falling in Love" (1984).

În filmul "The Good House", Meryl Streep, în vârstă de 64 de ani, va interpreta personajul Hildy Good, un agent imobiliar, fostă alcoolică, iar Robert De Niro, în vârstă de 69 de ani, va juca personajul Frank Getchell, un fost iubit din tinereţea lui Hildy.

Scriitorul Michael Cunningham, recompensat cu premiul Pulitzer, va scrie scenariul filmului. Drepturile de ecranizare a romanului "The Good House" au fost achiziţionate de Karen Lunder, vicepreşedinte executiv al companiei de producţie cinematografică FilmNation Entertainment.

Meryl Streep a câştigat anul trecut premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru interpretarea fostului premier britanic Margaret Thatcher, în filmul "Doamna de Fier/ The Iron Lady". Acesta a fost cel de-al treilea Oscar câştigat de Meryl Streep, după cele care i-au recompensat prestaţiile din "Kramer contra Kramer" şi "Alegerea Sophiei". Streep are, în total, 17 nominalizări la Oscar. Cu filme precum "Vânătorul de cerbi", "Podurile din Madison County" şi "Julie şi Julia", Meryl Steep este o adevărată legendă a cinematografiei mondiale.

Actorul, regizorul şi producătorul Robert De Niro, în vârstă de 69 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile. Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din "Naşul: Partea II" (1975) şi "Taurul furios/ Raging Bull" (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, în special sub bagheta regizorală a lui Martin Scorsese, în filme precum "Şoferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Băieţi buni/ Goodfellas" (1990), "Promontoriul groazei/ Cape Fear" (1991) şi "Casino" (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internaţional de Film Tribeca de la New York, înfiinţat în 2002.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici