Meryl Streep spune despre "Terapie de cuplu" că este ca "Blue Valentine" pentru generaţia ei

Meryl Streep, care, alături de Tommy Lee Jones, joacă într-un nou film despre căsnicie, intitulat "Terapie de cuplu/ Hope Springs", a spus că această peliculă este ca "Blue Valentine" pentru generaţia ei, prin problemele pe care le ridică.

687 afișări
Imaginea articolului Meryl Streep spune despre "Terapie de cuplu" că este ca "Blue Valentine" pentru generaţia ei

Meryl Streep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 63 de ani crede că noul ei film, lansat în cinematografe la începutul lunii august, explorează probleme şi sentimente care nu au mai fost aduse pe marele ecran pentru generaţia ei, comparându-l cu apreciatul "Blue Valentine" din 2010, o dramă în care Michelle Williams şi Ryan Gosling interpretează doi tineri al căror mariaj este pus la încercare, potrivit contactmusic.com.

'Este ca 'Blue Valentine' pentru generaţia noastră. Acest film reprezintă un mod de a aborda intim lucruri care contează, într-un fel pe care nu-l vedem prea des la oamenii de vârsta noastră în filme", a spus Streep.

Veterana actriţă a lăudat totodată unii dintre regizorii cu care a lucrat, precum Nancy Meyers ("E tare complicat/ It's Complicated") şi regretata Nora Ephron ("Julie & Julia"), pentru că au "depăşit limitele".

"Sunt anumite tendinţe care se leagă de scenariile pe care le primesc, şi cu siguranţă lucrurile s-au schimbat. Nu s-ar fi făcut un astfel de film acum 20 de ani", a mai spus ea.

În 2009, Meryl Streep a jucat cu Alec Baldwin şi Steve Martin în comedia scrisă şi regizată de Nancy Meyers "E tare complicat", în care doi vârstnici divorţaţi au în mod neaşteptat o aventură şi sunt pe cale să reînnoade vechea lor legătură, deşi el s-a recăsătorit între timp, iar ea este curtată de un alt bărbat.

În "Terapie de cuplu", Maeve (Meryl Streep) şi Arnold (Tommy Lee Jones) apelează la consilierul marital Bernie Field (Steve Carrel), după un mariaj de trei decenii, pentru a se hotărî dacă mai rămân sau nu împreună. Pe parcursul unui singur weekend, cei doi soţi îşi vor decide întreg viitorul.

Pelicula este regizată de David Frankel ("Diavolul se îmbracă de la Prada") şi după un scenariu de Vanessa Taylor, care debutează în cinema, după ce a scris până acum scenarii pentru televiziune.

Filmul a fost lansat în SUA pe 8 august şi va ajunge în cinematografele româneşti pe 21 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici