Meryl Streep va publica o carte cu discursurile pe care nu a avut ocazia să le citească la Oscaruri

Actriţa americană Meryl Streep intenţionează să publice o carte care va include cele 14 discursuri pe care le pregătise, dar pe care nu a apucat niciodată să le citească, la galele de decernare a premiilor Oscar, întrucât acele trofee au revenit altor actriţe.

111 afișări
Imaginea articolului Meryl Streep va publica o carte cu discursurile pe care nu a avut ocazia să le citească la Oscaruri

Meryl Streep va publica o carte cu discursurile pe care nu a avut ocazia să le citească la Oscaruri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană în vârstă de 62 de ani deţine recordul de nominalizări la premiile Oscar - 16 -, însă a câştigat mult râvnita statuetă doar de două ori: în 1979, pentru prestaţia din "Kramer contra Kramer", şi în 1982, pentru evoluţia ei din "Alegerea Sophiei", informează femalefirst.co.uk.

Meryl Streep a declarat însă că se pregătise de fiecare dată, pentru toate cele 16 nominalizări, să susţină un discurs de acceptare a premiului, în eventualitatea în care ar fi câştigat Oscarul.

"Stau acolo pe scaun, în fiecare an, cu un discurs. Am 14 discursuri pe care nu le-am citit niciodată. Toate sunt foarte bune. Într-o bună zi, le voi publica într-o carte", a declarat actriţa.

În ciuda numeroaselor ei nominalizări, Meryl Streep, care ar putea fi din nou nominalizată la Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol principal, în acest an, pentru rolul din "The Iron Lady", spune că este de fiecare dată surprinsă atunci când primeşte un premiu.

"Atunci când am fost nominalizată anul trecut (pentru rolul din «Julie şi Julia», n.r.) mi-am spus: «Sunt atât de bătrână, dar ei încă mă mai nominalizează. Este uimitor»", a declarat actriţa americană, într-un interviu acordat revistei Empire.

Meryl Streep mai deţine şi recordul pentru cele mai multe premii Globul de Aur câştigate de o actriţă - şase. Printre proiectele cinematografice cele mai recente ale actriţei se numără "Mamma Mia!", în care a jucat alături de Pierce Brosnan, "Julie şi Julia", "E tare complicat!", dar şi "The Iron Lady", un film despre viaţa şi cariera fostului premier britanic Margaret Thatcher, supranumită "Doamna de Fier".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici