Mesaje anti-PSD la concertul Massive Attack din Capitală/ Goţiu: Reprezintă furia cetăţenilor | FOTO

La concertul Massive Attack, de marţi seară de la Arenele Romane, au rulat mesaje împotriva PSD şi a Guvernului Dăncilă. Senatorul USR, Mihai Goţiu, a afirmat, miercuri pe Facebook, că acestea reprezintă furia românilor care se simt furaţi "cărora li se transmit minciuni" şi care "se simt furaţi".

4242 afișări
Imaginea articolului Mesaje anti-PSD la concertul Massive Attack din Capitală/ Goţiu: Reprezintă furia cetăţenilor | FOTO

Mesaje anti-PSD la concertul Massive Attack din Capitală/ Goţiu: Reprezintă furia cetăţenilor (Imagine: facebook.com/florin.citu)

FOTO ÎN PAGINA 2

 

"Tot ceea ce s-a întâmplat şi se întâmplă acum pe străzi, pe stadioane, la concerte, în stradă ori în online NU este campania vreunui partid din Opoziţie. NU este nici Soros, NU sunt nici reptilienii şi gorilienii în spatele acestor mesaje. Ele reprezintă furia cetăţenilor cărora li se transmit minciuni, pe bandă rulantă, de la Guvern, din Parlament şi pe la televiziunile prietene. E furia celor care se simt furaţi, care se simt batjocoriţi de cei care ar trebui să-i reprezinte, care înţeleg că viitorul lor în ţara asta e sacrificat de către o clică de impostori, de incompetenţi şi de hoţi. La Arenele Romane, aseară, la concertul trupei Massive Attack, a curs cu mesaje sociale şi politice. Printre ele, cel care s-a viralizat deja, peste noapte: ”Campania #farapenali câştigă teren în România”. Şi, câştigă teren inclusiv la propriu, pe dealurile de lângă Cluj, cu mesaje care se pot citi din avion. Asta după ce, Gabriela Firea a fost huiduită pe stadion", a scris senatorul USR, Mihai Goţiu, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a adăugat că răspunsul liderul PSD, Liviu Dragnea, la aceste mesaje ale societăţii civile a fost să acuze că Opoziţia se află în spatele acţiunilor.

FOTO: Unul dintre mesajele proiectate pe peretele din spatele trupei a fost titlul unei stiri: "Un senator o acuză pe Viorica Dăncilă că a prezentat date economice neoficiale".

"Care e răspunsul lui Liviu Dragnea? Ne acuză că am fi în spatele acestor manifestări. Iar dacă nu noi, atunci Soros. Sau marţienii, reptilienii şi gorilienii. Ba chiar anunţă contra-reacţii. ”Sunt mulţi colegi de-ai noştri cărora le freamătă mâinile să vină şi ei cu o contra sau cu contra-replici, pentru că fiind un partid mare există foarte multă inventivitate.”, spune d-nul Dragnea. (...) Cetăţenii vă văd şi înţeleg prea bine ce se întâmplă. Şi ar trebui să ştiţi, că nu sunteţi de ieri, de alaltăieri în politică, că pe unii îi poţi minţi mult timp, că pe mulţi îi poţi păcăli o dată, dar nu-i poţi înşela pe toţi cetăţenii acestei ţări tot timpul. Nu, nu aveţi destulă ”inventivitate” în partid şi nu au nici consultanţii pe care îi plătiţi generos destulă ”creativitate” pentru face credibile minciunile la nesfârşit", a completat Goţiu.

 

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici