MESAJE DE PAŞTE. Ce SMS-uri amuzante le puteţi trimite celor dragi

Mediafax.ro vă propune câteva MESAJE DE PAŞTE pe care le puteţi trimite celor dragi, pentru a le transmite un gând bun cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

2467 afișări
Imaginea articolului MESAJE DE PAŞTE. Ce SMS-uri amuzante le puteţi trimite celor dragi

MESAJE DE PAŞTE. Ce SMS-uri amuzante le puteţi trimite celor dragi (Imagine: Shutterstock)

  • M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

  • Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.

  • De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune! Ce zici? Te bagi?

  • Poti să te maturizezi, să te cultivi, dar nu vei putea renunţa niciodată la bunătăţile mesei de Paşte!

  • 16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE FERICIT!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici