Mesajul unui tânăr pentru viitoarea soţie: Dacă mă însor cu tine şi te înşel, trebuie să mă ierţi, dar dacă te răzbuni...

Un tânăr din Nigeria şi-a informat viitoarea soţie că trebuie să îl ierte în cazul în care o înşală, dar o trimite acasă la tatăl ei dacă se răzbună pe el, transmite publicaţia Pulse fin Ghana.

4170 afișări
Imaginea articolului Mesajul unui tânăr pentru viitoarea soţie: Dacă mă însor cu tine şi te înşel, trebuie să mă ierţi, dar dacă te răzbuni...

Mesajul unui tânăr pentru viitoarea soţie: Dacă mă însor cu tine şi te înşel, trebuie să mă ierţi, dar dacă te răzbuni...

„Dacă mă însor cu tine şi te înşel, trebuie să mă ierţi, dar dacă te răzbuni, atunci te întorci acasă la tatăl tău”, este mesajul scris pe o reţea de socializare de Alex Uchenna.

Potrivit lui, femeia poate înşela şi ea doar dacă suportă costurile ridicate ale nunţii, plăteşte chiria, cumpără o maşină, plăteşte facturile şi procură hrana în casă.

Deşi în Occident un astfel de mesaj ar fi fost aspru criticat, în statul african Uchenna a avut parte de destui susţinători.

Foto: Alex Uchenna

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici