Messi vrea să locuiască în Palais Rose. Vila de 48 de milioane de euro are 30 de camere, cinematograf şi un teren de squash

  • Asul argentinian ar fi ales vila care în trecut îi găzduia pe Charles de Gaulle şi pe Robert de Montesquiou.
  • O grădină imensă, o piscină şi, mai presus de toate, se află la 15 minute de centrul de antrenament al echipei sale, PSG.
  • Lionel Messi, 34 de ani, este plătit cu 110 milioane de euro în capitala Franţei, în următorii 3 ani de contract.
5118 afișări
Imaginea articolului Messi vrea să locuiască în Palais Rose. Vila de 48 de milioane de euro are 30 de camere, cinematograf şi un teren de squash

Messi n-a marcat încă pentru PSG

Poetul Robert de Montesquiou a locuit în respectiva locaţie timp de 13 ani, iar preşedintele Franţei Charles de Gaulle a stat acolo trei zile (între 12 şi 15 mai 1940, în mijlocul celui de-al doilea război mondial).

Este vorba despre „Palatul roz” din Paris, „Palais Rose”, care, potrivit unor surse locale, ar fi principala locaţie luată în calcul pentru a deveni casa familiei Pulce în timpul şederii sale la Paris Saint-Germain.

Are 30 de camere, un cinematograf, un teren de squash şi o piscină interioară de lux (printre altele).

Lionel şi soţia Antonella au început să viziteze cele mai bune locaţii din capitala Franţei. Are nevoie de o sală de sport, de o mulţime de camere pentru copii, o parcare păzită, un cinematograf privat şi de o grădină spaţioasă.

Potrivit tabloidelor engleze, frumoasa argentiniană de 33 de ani a fost mai întâi „răpită” de un complex din Neuilly-sur-Seine, dar a renunţat atunci când proprietarul a decis să crească semnificativ preţul chiriei. 

Palais Rose a fost deja vizitat de Antonella Roccuzzo. A fost fascinată de cele 30 de camere, de cele 2.000 de metri pătraţi de teren, sală de jocuri cu biliard şi fotbal de masă, piscină interioară de lux, cinema privat, teren de squash şi sală de gimnastică .

În plus, garaj şi patru apartamente care pot fi folosite de oaspeţi: totul este înconjurat de verdeaţă, în parcul Ibis din Le Vésinet. Construită în 1899, vila este considerată un monument istoric.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici