Metallica revine la Bucureşti, cu un concert pe Stadionul Cotroceni

Metallica, una dintre cele mai faimoase formaţii rock din istorie, revine în România, după aproape zece ani, pentru a susţine un concert, pe 23 iulie, pe Stadionul Cotroceni, informează organizatorii evenimentului, Emag!c Entertainment.

2652 afișări
Imaginea articolului Metallica revine la Bucureşti, cu un concert pe Stadionul Cotroceni

Metallica revine la Bucureşti

Show-ul va avea loc pe 23 iulie, pe Stadionul Cotroceni, trupa confirmând concertul după doar câteva zile de negocieri. "Programul nostru de evenimente de pe anul acesta nu includea şi Metallica, dar ne bucurăm că am reuşit să-i facem loc atât de repede în agenda show-urilor Emag!c", a declarat Laura Coroianu, director executiv al companiei organizatoare de evenimente. "În urma numeroaselor mesaje primite de la fanii Metallica, am contactat vinerea trecută managementul trupei şi am discutat despre posibilitatea de a include România în turneul din vara aceasta. Confirmarea a venit în mai puţin de o săptămână - este cel mai rapid booking pe care l-am făcut vreodată. De fapt, cred că este un record pentru piaţa românească de entertainment, nu doar pentru noi", a precizat ea.

Biletele vor avea preţurile de 350, 250, 200, 120, respectiv 100 de lei, în funcţie de poziţia ocupată în stadion. Acestea vor fi puse în vânzare începând de sâmbata, 5 aprilie, ora 00.00, pe www.myticket.ro, urmând ca de luni, 7 aprilie, biletele să fie disponibile şi în magazinele Diverta. La cererea expresă a trupei, membrii fan-clubului oficial Metallica vor avea la dispoziţie 24 de ore de exclusivitate pentru a putea achizitiona bilete în faţa scenei.

Una dintre cele mai apreciate formaţii rock din istorie, Metallica, s-a înfiinţat în 1981. De-a lungul carierei, a lansat opt albume de studio, două albume live, două EP-uri şi a vândut peste 100 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu şapte premii Grammy. În prezent, trupa lucrează la cel de-al nouălea material de studio, ce urmează a fi lansat anul acesta.

Metallica a mai concertat în România pe 9 iunie, pe stadionul Lia Manoliu.

Metallica poate fi considerată cu uşurinţă una dintre cele mai bune şi mai influente trupe heavy metal a anilor '80. În loc să se alinieze trendului stabilit de restul formaţiilor de gen, trupa a ales să fie mai accesbiliă, în acelaşi timp extinzând graniţele genului thrash, folosind viteza şi volumul nu doar din principiu, ci chiar pentru a sublinia structurile complicate ale compoziţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici