Metallica şi-a postat pe site înregistrarea concertului de la Bucureşti

Înregistrarea concertului pe care trupa Metallica l-a susţinut la Bucureşti, pe 23 iulie, poate fi descărcată de pe site-ul www.livemetallica.com, la preţurile de 9,95 sau 12,95 de dolari.

26 afișări
Imaginea articolului Metallica şi-a postat pe site înregistrarea concertului de la Bucureşti

Metallica şi-a postat pe site înregistrarea concertului de la Bucureşti

Fanii trupei pot descărca înregistrarea concertului de la Bucureştiîn format "mp3", la preţul de 9,95 de dolari, sau în format "flac" (o versiune cu o fidelitate ridicată), la preţul de 12,95 de dolari.

Concertul susţinut pe stadionul Cotroceni din Bucureşti este împărţit în două discuri, după cum urmează: - Discul 1cuprinde piesele "Creeping Death", "For Whom The Bell Tolls", "Ride The Lightning", "Harvester Of Sorrow", "Kirk Solo #1", "Welcome Home (Sanitarium)", "The Four Horsemen", "And Justice for All", "No Remorse" şi "Fade to Black", iar Discul 2 - "Master Of Puppets", "Whiplash", "Kirk Solo #2", "Nothing Else Matters", "Sad But True", "One", "Enter Sandman", "Last Caress", "So What" şi "Seek and Destroy".

Site-ul trupei mai menţionează că acesta a fost cel de-al doilea concert susţinut de Metallica la Bucureşti, primul show fiind cel din 9 iunie 1999, iar piesele "Welcome Home (Sanitarium)", "And Justice for All", "Fade to Black" şi "Harvester of Sorrow" au fost cântate pentru prima dată în faţa publicului din România.

Concertul Metallica de la Bucureşti s-a ţinut cu casa închisă, la eveniment participând aproximativ 25.000 de persoane.

Pe site-ul www.livemetallica.com mai sunt disponibile şi înregistrările celorlalte concerte pe care trupa le-a susţinut până acum în cadrul turneului său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici