Michael Bolton a devenit bunic

Cântăreţul Michael Bolton a devenit bunic, fiica sa, Taryn, dând naştere primului său nepot, o fetiţă, săptămâna aceasta, informează accesshollywood.com.

483 afișări
Imaginea articolului Michael Bolton a devenit bunic

Michael Bolton a devenit bunic (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"O bucurie profundă şi de nedescris mi-a cuprins inima", a declarat Bolton, pentru revista People, după naşterea nepoatei sale.

Celebrul cântăreţ în vârstă de 56 de ani a explicat că încă nu s-a obişnuit cu apelativul de "bunic". "Este atât de ciudat", a spus el, adăugând: "Trebuie să-mi dau seama cum să mă obişnuiesc cu asta".

Taryn este una dintre cele trei fiice pe care Michael Bolton le-a avut cu fosta sa soţie, Maureen McGuire.

În prezent, muzicianul se află în turneu pentru promovarea albumului său "One World One Love", la realizarea căruia a colaborat şi Lady Gaga, melodia "Murder My Heart" fiind compusă de Michael Bolton împreună cu aceasta.

De-a lungul carierei sale, Bolton a vândut peste 53 milioane de albume şi single-uri şi a câştigat două premii Grammy şi şase premii American Music. A compus pentru Barbra Streisand, Kiss, Kenny Rogers, Kenny G., Cher, Peabo Bryson, Patti Labelle şi mulţi alţii. De asemenea, a scris piese în colaborare cu artişti ca Bob Dylan, BabyFace şi Diane Warren şi a cântat alături de Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Ray Charles şi B.B. King. În 1993 a pus bazele organizaţiei The Michael Bolton Charities, care oferă asistenţă, educaţie şi adăpost copiilor şi femeilor sărace sau abuzate.

Cântăreţul a concertat de mai multe ori în România, cel mai recent spectacol susţinut de el în ţara noastră având loc la Constanţa, pe 30 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici