Michael Douglas, surprins de fotografi în timp ce fuma pe un iaht, la câteva luni după ce a învins cancerul

Michael Douglas a fost fotografiat în timp ce fuma pe un iaht, weekendul trecut, la doar câteva luni după ce actorul american a anunţat că a reuşit să învingă cancerul la gât cu care fusese diagnosticat în 2010.

464 afișări
Imaginea articolului Michael Douglas, surprins de fotografi în timp ce fuma pe un iaht, la câteva luni după ce a învins cancerul

Michael Douglas, surprins de fotografi în timp ce fuma pe un iaht, la câteva luni după ce a învins cancerul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul american, în vârstă de 66 de ani, a fost surprins de paparazzi în timp ce fuma o ţigară, pe un iaht ancorat într-un port din Italia. În urmă cu o săptămână, soţia actorului, actriţa galeză Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 41 de ani, a fost şi ea fotografiată în timp ce fuma lângă Michael Douglas, pe acelaşi iaht, ancorat în acel moment într-un port de pe Riviera franceză, informează thesun.co.uk.

Cei doi actori au ales să îşi petreacă o lună din vacanţa de vară făcând o croazieră în Marea Mediterană, pe un iaht de lux.

Michael Douglas a anunţat în ianuarie că a reuşit să învingă cancerul, după ce a urmat o formă agresivă de terapie, în urma căreia a slăbit circa 15 kilograme. Actorul a spus în acel moment că fumatul, consumul abuziv de alcool şi stresul au fost factorii care au cauzat apariţia acelei tumori canceroase.

Tot în luna ianuarie, Michael Douglas, diagnosticat cu cancer la gât în vara anului 2010, s-a declarat încrezător în privinţa faptului că a învins această boală. Într-un interviu acordat după încheierea şedinţelor de chimioterapie şi radioterapie, actorul a anunţat că tumoarea descoperită de medici a fost distrusă.

Medicii l-au prevenit însă pe starul din filmul "Wall Street" spunându-i că nu ar trebui să lase garda jos în faţa posibilităţii ca boala să revină şi i-au recomandat controale medicale lunare.

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas îşi petrec vacanţa de vară într-o croazieră pe Marea Mediterană, însoţiţi de cei doi copii ai lor, Dylan şi Carys. Înainte de a ajunge în Italia, ei au vizitat Coasta de Azur şi câteva oraşe din Grecia şi Turcia.

Iahtul cu care efectuează această croazieră are 12 camere, jacuzzi, televizoare cu ecran plat în fiecare cameră şi un spaţiu amenajat special pentru plajă, fiind deservit de un personal alcătuit din 15 angajaţi.

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în noiembrie 2000 şi au împreună doi copii - Dylan, născut în august 2000, şi Carys, născută în aprilie 2003.

De-a lungul unei cariere de peste patru decenii, Michael Douglas a câştigat două premii Oscar, unul în calitate de producător al filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", împreună cu Saul Zaentz, în 1976, iar celălalt pentru rolul din filmul "Wall Street". Michael Douglas a apărut în numeroase lungmetraje, precum "Idilă pentru o piatră preţioasă" şi "Wonder Boys", însă rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de poliţie Steve Keller, pe care l-a interpretat în cele 98 de episoade ale serialului de televiziune "Străzile din San Francisco", difuzat de postul ABC între anii 1972 - 1976.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici