Michael Jackson a fost ucis - VIDEO

Reprezentanţii Institutului de Medicină Legală din Los Angeles au spus, vineri, într-o declaraţie de presă, că în urma autopsiei s-a constatat că decesul lui Michael Jackson este omucidere şi a inclus o combinaţie de mai multe substanţe, transmite CNN.com.

267 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson a fost ucis - VIDEO

Michael Jackson a fost ucis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Raportul complet al autopsiei va fi publicat la finalizarea anchetei deschise în acest caz.

Michael Jackson a fost ucis

Reprezentanţii Institutului au precizat că Michael Jackson a murit în urma unei "intoxicaţii profunde cu propofol".

"Printre alte cauze ale decesului: efectul în urma substanţelor benzodiazepine", se mai arată în declaraţia legiştilor, citată de CNN. Lorazepam, midazolam şi diazepam sunt cele mai cunoscute substanţe din clasa benzodiazepinelor.

Raportul complet şi final al autopsiei şi un raport toxicologic complet "vor fi ţinute sub protecţie la cererea Los Angeles Police Department şi a procurorului general al districtului Los Angeles", se mai precizează în declaraţia Institutului.

Michael Jackson a murit din cauza unei doze letale dintr-un anestezic puternic - propofol -, potrivit unui mandat de percheziţie făcut public în 24 august, în oraşul Houston (Texas), unde sunt mai multe birouri ale medicului personal al starului, Conrad Murray, suspectat de omucidere.

Michael Jackson a făcut stop cardiac şi a murit pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani. De atunci, ancheta efectuată de poliţie şi de agenţii federali s-a concentrat asupra rolului avut de Conrad Murray, medicul personal al lui Jackson, care se afla lângă star în ultimele momente ale vieţii acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici