Michael Jackson vrea un nou Neverland

Michael Jackson le-a cerut organizatorilor celor 50 de concerte pe care le va susţine la Londra, din iulie, să transforme proprietatea pe care va locui pe timpul şederii în Marea Britanie într-o replică a fostei sale reşedinţe, celebra fermă Neverland, informează thesun.co.uk.

54 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson vrea un nou Neverland

Michael Jackson vrea un nou Neverland (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Michael Jackson, care în prezent se luptă cu cancerul de piele, le-a comunicat reprezentanţilor companiei AEG - organizatoarea seriei de concerte pe care le va susţine în Marea Britanie, la O2 Arena din Londra - că doreşte o pistă de bowling, dar şi un bâlci perfect funcţional pe domeniul Foxbury Manor din Chislehurst, comitatul Kent, unde va locui.

Superstarul american în vârstă de 50 de ani a închiriat acest domeniu rural, tipic britanic, în valoare de 17 milioane de euro, pe durata şederii sale în Marea Britanie.

Primul concert susţinut de Michael Jackson la Londra este programat pe 13 iulie. Starul american a cerut ca până la această dată toate modificările pe care le-a cerut să fie realizate.

În mai, Michael Jackson a provocat îngrijorare în rândul fanilor săi, anunţând că îşi amână cu cinci zile concertul inaugural, programat iniţial pentru data de 8 iulie, în timp ce alte trei spectacole din aceeaşi lună au fost reprogramate pentru martie 2010.

O sursă a declarat: "Lui Michael îi este dor de ferma Neverland, după ce datoriile pe care le avea l-au obligat să o vândă. El crede că ar putea să reînvie puţin din magia ei aici, în Kent, iar managerii acestei serii de concerte sunt bucuroşi că pot să-i facă pe plac".

Domeniul Foxbury Manor din Chislehurst, cu o suprafaţă de 32.000 de metri pătraţi, a fost construit în 1875 şi aparţine în prezent unei familii din Turcia.

Ferma Neverland, fosta reşedinţă a lui Michael Jackson, a fost construită în 1988, în Santa Ynez din California, iar în perimetrul ei se aflau, printre altele, un bâlci, o grădină zoologică şi un cinematograf.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici