Michael Myers, celebrul criminal din filmul de groază Halloween şi-a întâlnit „naşul”, într-un video viral adorabil şi terifiant

  • Dacă adulţilor le este teamă de filmele horror, sunt copii care le adoră.
  • Este şi cazul unei fetiţe în vârstă de 4 ani din Statele Unite.
  • La petrecerea ei de zi de naştere a apărut înfiorătorul criminal din filmul „Halloween”.
  • Mama sa a filmat reacţia micuţei, iar clipul a ajuns viral pe Twitter.
1881 afișări
Imaginea articolului Michael Myers, celebrul criminal din filmul de groază Halloween şi-a întâlnit „naşul”, într-un video viral adorabil şi terifiant

Captură video rose/Twitter

La petrecerea de ziua ei de naştere, o fetiţă a auzit cântecul specific din filmul de groază „Halloween”. „Îl ador”, a spus micuţa, în timp ce restul participanţilor erau speriaţi. La scurt timp şi-a făcut apariţia şi Michael Mayers, iar fetiţa a fugit... nu de el, ci la el. 
 
„Fata mea e îndrăgostită de Micheal Myers. A venit la petrecerea ei de zi de naştere. Când ea a auzit cântecul din filmul Halloween a început să-l caute”, scrie mama copilului, pe Twitter, postând şi filmuleţul inedit. 
 
Michael Myers este un personaj fictiv din seria de filme de groază „Halloween”. În film, acesta este criminal în serie, având ca armă specifică un cuţit de bucătărie.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici