Michael Sheen va interpreta personajul negativ din următorul film al seriei "James Bond"

Actorul britanic Michael Sheen va interpreta rolul personajului negativ Ernst Stavro Blofeld, în cel de-al 23-lea film din seria "James Bond", informează femalefirst.co.uk.

15 afișări
Imaginea articolului Michael Sheen va interpreta personajul negativ din următorul film al seriei "James Bond"

Michael Sheen va interpreta personajul negativ din următorul film al seriei "James Bond" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ernst Stavro Blofeld a apărut în şase filme ale acestei francize şi a fost interpretat în trecut, printre alţii, de Donald Pleasence, Telly Savalas şi Charles Gray.

Acest personaj a apărut pentru ultima oară în filmul "Niciodată să nu spui niciodată" din 1983, iar producătorii francizei "James Bond" au considerat că e timpul ca acest geniu terorist să revină pe marile ecrane.

"Michael (Michael Sheen - n.r.) este un actor în mare vogă acum. El este cel mai potrivit pentru a-l readuce la viaţă pe Blofeld", a declarat o sursă apropiată producătorilor. "A fost un fan al filmelor cu Bond, încă din copilărie, iar acesta va fi un rol special pentru el".

Acceptând acest rol, Michael Sheen va colabora din nou cu scenaristul filmului "Frost/Nixon" - şi totodată bunul său prieten - Peter Morgan, care va scrie scenariul pentru viitorul film din seria "Bond".

Actorul britanic Daniel Craig va relua rolul agentului secret în acest proiect cinematografic ce urmează să fie lansat în 2011.

Michael Sheen este cunoscut pentru rolurile din "Regina/ Queen" (2006) şi "Frost/Nixon" (2008). El urmează să apară şi pe afişul filmului "New Moon", următorul opus din seria "Amurg/ Twilight".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici