Michelle Obama dezvăluie detalii despre familia sa (Galerie Foto)

Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, a dezvăluit, într-un interviu, mai multe detalii despre familia sa, cum ar fi interesul soţului său pentru garderoba ei sau faptul că trebuie să facă exerciţii fizice pentru a se menţine în formă, relatează New York Time.

102 afișări
Imaginea articolului Michelle Obama dezvăluie detalii despre familia sa (Galerie Foto)

Michelle Obama dezvăluie detalii despre familia sa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Interviul din această săptămână, care a început pe tema noii sale grădini de zarzavaturi de la Casa Albă, s-a axat ulterior şi pe alte subiecte.

GALERIE FOTO

Din câte se pare, nu numai reporterii sunt interesaţi de ce haine poartă Michelle Obama. Soţul său, Barack Obama, observă orice, explică ea.

Astfel, Prima Doamnă şi-a dat seama că nu trebuie să poarte o curea de culoarea gri metalizat în prezenţa acestuia. "Barack o numeşte «cureaua Star Trek»", a declarat ea, adăugând că "el nu înţelege moda".

"Mă întreabă tot timpul «Acest lucru este nou? Nu l-am mai văzut până acum. Nu ai nevoie de alţi pantofi. Cei pe care i-ai purtat ieri erau frunmoşi. De ce nu poţi să îi porţi până la sfârşitul mandatului»?, spune Prima Doamnă, imitându-l în glumă pe preşedinte.

De asemenea, ea a mărturisit că nu are o constituţie fizică slabă şi că trebuie să facă exerciţii pentru a se menţine în formă şi să fie atentă la ce mănâncă. Ea a spus însă că ar mânca în fiecare zi cartofi prăjiţi dacă ar putea. "Este mâncarea mea preferată", a explicat soţia preşedintelui american.

De asemenea, se pare că eforturile de a le învăţa pe fiicele sale să măncânce sănătos au dat roade, deoarece acestea refuză în prezent să mănânce la restaurante de tip fast-food.

Ea a precizat că în copilărie îi plăcea mult untul de arahide, pe care mama sa, Marian Robinson, i-l servea în fiecare seară la cină. În legătură cu mama sa, ea observă că a devenit o bunică mai indulgentă.

"Crede că sunt exigentă când vine vorba de mâncare", a explicat Michelle Obama. "Dar cred că tot ceea ce am învăţat am învăţat de la ea. Numai că acum este vorba despre nepoatele ei", adaugă ea.

Citeşte şi:

Michelle Obama, pe coperta revistei Vogue

Michelle Obama îmbrăcată de creatoarea cubaneză Isabel Toledo

BIO: Michelle Obama, prima femeie de culoare la Casa Albă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici