Michelle Pfeiffer, în rolul unei curtezane (Video)

Michelle Pfeiffer a declarat după proiecţia la Festivalul de la Berlin a celui mai recent film al său, "Cheri", că, la vârsta de 50 de ani, are o gamă mai restrânsă de roluri din care poate alege, dar partea bună a acestui lucru este că are parteneri de joc din ce în ce mai tineri.

265 afișări
Imaginea articolului Michelle Pfeiffer, în rolul unei curtezane (Video)

Michelle Pfeiffer, în rolul unei curtezane de vârstă mijlocie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul a fost primit cu aplauze, marţi, la proiecţia de presă. Pfeiffer joacă rolul unei curtezane de vârstă mijlocie, care îl seduce pe fiul unei rivale. Rolul actriţei americane vine la 20 de ani după ce a jucat în "Legături periculoase/ Dangerous Liaisons", de Stephen Frears.

Aceasta a povestit, la conferinţa de presă, cum îşi păstrează frumuseţea la vârsta de 50 de ani.

"Hollywood-ul nu te lasă să îmbătrâneşti. Unii dintre noi continuă, însă, să lucreze şi în ciuda vârstei mai înaintate", a spus Pfeiffer, care va împlini 51 de ani în aprilie.

"Se pare că partenerii mei în film devin din ce în ce mai tineri, dar, din fericire pentru mine, nu mă deranjează acest lucru", s-a răsfăţat artista.

Aceasta a spus că, în cei 30 de ani de carieră, a învăţat câteva dintre trucurile din industrie. "Când lucrez, am foarte mare grijă de mine, iar când nu lucrez, stau ascunsă", a spus ea. "Faptul că am renunţat la fumat la vârsta de 30 de ani m-a ajutat mult", a spus Pfeiffer.

Filmul "Cheri" se bazează pe romanul omonim al scriitoarei franceze Colette, care a fost adaptat de Christopher Hampton, autor al scenariului peliculei "Legături primejdioase".

Filmul spune povestea lui Lea, o femeie independentă, încă frumoasă la vârsta sa. Ea are, de asemenea, influenţă, datorită oamenilor pe care îi cunoaşte în calitate de curtezană.

Fosta sa colegă, Madame Peloux, interpretată de Kathy Bates, i se plânge că fiul ei nu vrea decât o viaţă de huzur.

Aşa că Lea îl ia pe "Cheri", în vârstă de 21 de ani, sub aripa sa ocrotitoare şi în patul său. Pfeiffer a declarat că a fost încântată când Frears a hotărât să lucreze din nou cu ea. "A trebuit să înveţe ce înseamnă să îţi piară frumuseţea, odată cu timpul, căci ea nu ştie nimic despre acest subiect", a spus Frears, referindu-se la Michelle.

Regizorul a spus că filmul său, care vorbeşte despre drame ale iubirii, este potrivit crizei economice. "În timpul marii crize economice din anii '20, oamenii mergeau la filme cu Fred Astaire", a spus acesta.

Frears a spus că nu a fost uşor să găsească tonul potrivit pentru a spune o poveste superficială, cu accente dramatice.

"Dincolo de aparenţe, există o tragedie, din cauza asta mi-a fost greu să stabilesc un ton", a spus regizorul. "Acest ton se află şi în cartea lui Colette", a adăugat regizorul.

"Cheri" este înscris în competiţia oficială la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin (5 - 15 februarie), alături de alte 17 pelicule.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici