Michelle Pfeiffer, într-un remake al filmului "Grease"

Michelle Pfeiffer a declarat că este posibil să joace într-un remake al musicalului "Grease", un film cult lansat în 1978, în care au jucat John Travolta şi Olivia Newton-John, în regia lui Randal Kleiser, informează allocine.fr.

3 afișări
Imaginea articolului Michelle Pfeiffer, într-un remake al filmului "Grease"

Michelle Pfeiffer, într-un remake al filmului "Grease"

Michelle Pfeiffer ar juca în acest remake rolul directoarei şcolii unde are loc acţiunea filmului, în timp ce Jessica Simpson ar juca rolul pe care l-a interpretat Olivia Newton-John.

Asocierea dintre "Grease" şi Michelle Pfeiffer nu este una nouă, pentru că actriţa a jucat în continuarea filmului, lansată în 1982, care nu a avut, însă, succesul lungmetrajului original.

Michelle Pfeiffer, în vârstă de 49 de ani, s-a întors în această vară pe marile ecrane, după o absenţă de cinci ani, cu două roluri. Primul este cel din "Hairspray", un musical a cărui acţiune are loc în anii '50, în care celebra actriţă joacă alături de John Travolta. Al doilea rol este cel din "Stardust", un film fantastic, în care joacă alături de Robert de Niro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici