Michelle Williams va face un film despre Heath Ledger

Actriţa Michelle Williams vrea să facă un film despre regretatul actor Heath Ledger, pentru ca fiica lor, în vârstă de aproape trei ani, să vadă cine era cu adevărat tatăl său.

24 afișări
Imaginea articolului Michelle Williams va face un film despre Heath Ledger

Michelle Williams va face un film despre Heath Ledger

Actriţa, care a fost devastată când fostul ei logodnic, Ledger, a fost găsit mort, în ianuarie, în apartamentul său, după o supradoză accidentală de medicamente, vrea ca prietenii şi actorii alături de care Heath Ledger a jucat să îşi împărtăşească poveştile despre el, pentru ca fiica lor, Matilda, să îşi vadă tatăl prin ochii acestora, informează femalefirst.co.uk.

"Este foarte important pentru Michelle să facă asta. I se sfâşie sufletul lui Michelle când se gândeşte că Matilda era atât de tânără când Heath a murit şi este greu să aibă amintiri cu el. Vrea să îi păstreze spiritul viu prin ceva ce Matilda poate preţui pentru întreaga viaţă", a declarat o sursă apropiată.

În prima declaraţie publică a lui Williams după moartea lui Ledger, făcută în februarie, aceasta a declarat că îi este foarte greu să treacă peste această tragedie, dar că Matilda o ajută mult.

Heath Ledger şi Michelle Williams s-au întâlnit pe platourile de filmare de la "Brokeback Mountain", în 2004, iar Matilda s-a născut în octombrie 2005. Cei doi s-au despărţit în septembrie 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici