Mick Jagger, surprins purtând o brăţară Cabala

Cântăreţul Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones, a fost surprins având la mână o brăţară de tipul celor purtate de adepţii Cabalei, un cult religios derivat din iudaism, printre care se numără şi cântăreaţa americană Madonna, informează dailymail.co.uk.

53 afișări
Imaginea articolului Mick Jagger, surprins purtând o brăţară Cabala

Foto www.dailymail.co.uk

Brăţara de culoare roşie, care promite că te protejează de "ochiul dracului", a fost deja remarcată pe încheietura mâinii Madonnei, a lui Paris Hilton şi a Victoriei Beckham.

Cabala este un cult ezoteric derivat din tradiţia iudaică, bazat pe interpretarea medievală a Vechiului Testament. Scopul Cabalei este de a "oferi acces la vechea înţelepciune pentru iluminarea minţii şi a inimii", potrivit site-ului de internet al centrului Cabala din Londra. Un alt centru, cel din Ierusalim, promite adepţilor să "îndepărteze orice formă de haos, durere sau suferinţă" şi chiar să "alunge moartea".

Adepţii cultului sunt sfătuiţi să bea apă sfinţită, o sticlă ajungând la preţul de 4 lire sterline.

Cabala are şi detractorii ei, mai mulţi rabini care au denunţat cultul drept misticism excentric.

Potrivit sursei citate, se pare că Sir Mick a arătat mai mult interes pentru viaţa spirituală după ce a început relaţia cu iubita sa actuală, L'Wren Scott. Luna trecută, cuplul a stat în palatul maharajahului din Jodhpur, India, şi a colecţionat din această ţară decoraţiuni mistice în valoare de 10 milioane de dolari pentru casa lor din Chelsea.

Anul trecut, pe când Rolling Stones erau în turneu în America de Sud, Sir Mick şi-a luat câteva zile libere pentru "a-şi curăţa aura" în cadrul unei ceremonii prezidate de un shaman.

Fosta sa soţie, Jerry Hall, a devenit adeptă a Cabalei după ce s-au despărţit, după aventura cântăreţului cu top modelul brazilian Luciana Morad.

Sir Mick, care provine dintr-o familie romano-catolică, nu a fost cunoscut până în prezent drept o persoană cu convingeri religioase puternice. El s-a căsătorit cu Hall în cadrul unei ceremonii hinduse, în 1990, pe care ulterior a negat-o, pentru a nu fi nevoit să-i ofere fostei soţii, după divorţ, o alocaţie mare.

La rândul ei, L'Wren Scott, în vârstă de 40 de ani, a fost crescută de părinţii săi adoptivi, care făceau parte din cultul mormonilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici