Mick Jagger va lansa un nou album în colaborare cu Dave Stewart

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, realizează în aceste zile un album în colaborare cu Dave Stewart, într-un studio de înregistrări din Los Angeles, informează contactmusic.com.

28 afișări
Imaginea articolului Mick Jagger va lansa un nou album în colaborare cu Dave Stewart

Mick Jagger va lansa un nou album în colaborare cu Dave Stewart (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest album este primul material discografic la care colaborează Mick Jagger după cel mai recent album al trupei The Rolling Stones, intitulat "A Bigger Bang", lansat în anul 2005.

Deşi se cunosc foarte puţine detalii despre acest proiect, fratele lui Mick Jagger, Chris, a declarat pentru site-ul portughez RTP: "În acest moment, (Mick Jagger, n.r.) înregistrează un album, la Los Angeles, cu Dave Stewart. M-a sunat noaptea trecută să-mi spună ce mai face".

Dave Stewart, devenit celebru în calitate de membru al trupei pop Eurythmics, în care a cântat alături de Annie Lennox, este şi producător muzical, înregistrând în ultimii ani materiale discografice de succes colaborând, printre alţii, cu Ringo Starr, Tom Petty şi Bob Geldof.

Dave Stewart a lucrat de mai multe ori cu Mick Jagger, fiind compozitorul şi producătorul albumului "Primitive Cool", un disc solo lansat de Mick Jagger în 1987. Cei doi au lansat împreună piesa "Old Habits Die Hard" de pe coloana sonoră a filmului "Alfie" din 2004.

Zvonurile despre revenirea pe scenă a trupei The Rolling Stones pentru o serie de concerte au fost infirmate la începutul lunii martie, când celebrul grup britanic a emis un comunicat în care se precizează că muzicienii "nu au planuri concrete" în legătură cu un turneu în 2011.

Mick Jagger face parte din trupa The Rolling Stones, alături de Ronnie Wood, Charlie Watts şi Keith Richards. Trupa The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă pe parcursul ultimelor cinci decenii şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici