Mickey Mouse, reinventat ca erou de acţiune în jocuri video

Mickey Mouse a fost reinventat de Disney şi Nintendo, urmând să fie protagonistul unui joc video care va fi disponibil, anul viitor, pe consolele Wii, informează ediţia electronică a cotidianului britanic Guardian.

127 afișări
Imaginea articolului Mickey Mouse, reinventat ca erou de acţiune în jocuri video

Mickey Mouse, reinventat ca erou de acţiune în jocuri video

Mickey Mouse a fost rebranduit ca erou de acţiune în jocul video "Epic Mickey", care va fi lansat, anul viitor, pe consolele Wii.

La peste 80 de ani după ce a apărut pentru prima oară, în "Steamboat Willie", personajul Mickey Mouse al Disney urmează să se întoarcă, în calitate de personaj principal, într-un joc video. Mickey Mouse a fost transformat, pe parcursul unui an, dintr-un personaj cu imagine vintage într-unul animat tridimensional.

Disney speră că Mickey va deveni unul dintre cei mai importanţi eroi de acţiune din jocurile video, precum Super Mario, urmând ca apoi să construiască, în baza noului val de popularitate, noi francize şi produse branduite.

"L-am scos pe Mickey din lumea desenelor animate, de care aparţine şi unde se simte confortabil şi în siguranţă, şi l-am introdus în lumea pe care o numim Cartoon Wasteland", a declarat designerul de jocuri video Warren Spector.

Spector a dezvoltat jocul Disney "Epic Mickey", care va fi lansat pe consolele Wii ale Nintendo anul viitor. Aceasta va fi cea mai nouă lansare a diviziei de jocuri video a Disney.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici