Mickey Rourke, asasin plătit în "St. Vincent" (Video)

Actorul american Mickey Rourke, aclamat pentru prestaţia sa din filmul "The Wrestler", pentru care a fost nominalizat la Oscar, va juca rolul unui asasin plătit, în lungmetrajul "St. Vincent", regizat de Walter Hill, informează variety.com.

19 afișări
Imaginea articolului Mickey Rourke, asasin plătit în "St. Vincent" (Video)

Mickey Rourke, asasin plătit în "St. Vincent" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Drama "St. Vincent" este produsă de Keith Calder, Joe Neurauter şi Felipe Marino, pentru Occupant Films, şi de Dena Hysell şi Joe Gressis, pentru Secret Handshake Entertainment.

Filmările vor începe anul acesta, însă nu se cunoaşte o dată exactă.

Filmul "St. Vincent", al cărui scenariu este scris de Cameron Young, are ca personaj principal un asasin, care se întoarce în fostul cartier din New York în care a locuit pentru a-l ucide pe un informator. Asasinul este nevoit să se deghizeze în preot şi află astfel confesiunea ţintei sale.

Rourke şi Hill au mai colaborat la lungmetrajul "Johnny Băiat Frumos/ Johnny Handsome", în 1989.

În filmul "The Wrestler", regizat de Darren Aronofsky, Rourke joacă rolul fostului luptător de wrestling Randy "The Ram" Robinson, care revine în ring după ce se pensionase în urma unui atac de cord, pentru o ultimă confruntare cu vechiul lui adversar.

Rourke a câştigat un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi o nominalizare la Oscar pentru interpretarea acestui rol, bine primit de criticii de specialitate.

Povestea din film seamănă destul de mult cu viaţa reală a lui Rourke. Acesta era un star al cinematografiei în anii '80, datorită rolurilor din "Golanii/ Rumble Fish" (1983), "9 săptămâni şi jumătate" (1986) şi "Înger şi demon" (1987), iar criticii declarau pe atunci că el este următorul Marlon Brando.

Rourke şi-a dobândit, însă, reputaţia de a fi un actor cu care se lucrează greu şi a făcut o serie de alegeri profesionale dezastruoase, începând cu refuzul rolurilor principale din filmele "Top Gun", "Rain Man" şi "Beverly Hills Cop", după care a început să boxeze. După ce a suferit câteva răni faciale severe, medicii i-au interzis să mai boxeze.

Citeşte şi:

Mickey Rourke ar putea să lupte într-o gală profesionistă de wrestling

Mickey Rourke nu a vizionat "The Wrestler"

Mickey Rourke şi Gwyneth Paltrow, împreună pe marile ecrane

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici