Mihaela Rădulescu a depus plângere penală împotriva lui Elan Schwartzenberg

Mihaela Rădulescu a depus plângerea penală împotriva lui Elan Schwartzenberg pe care îl acuză că, timp de două luni, consecutiv, nu a plătit pensia alimentară stabilită de instanţă.

112 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu a depus plângere penală împotriva lui Elan Schwartzenberg

Mihaela Rădulescu a depus plângere penală împotriva lui Elan Schwartzenberg (Imagine: Mediafax Foto)

Plângerea penală a fost depusă în 23 martie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Minodora Basma.

Potrivit acesteia, plângerea este întemeiată pe articolul 305, litera c) din Codul penal.

Potrivit acestui articol, "neplata cu rea-credinţă, timp de 2 luni, a pensiei de întreţinere stabilită pe cale judecătorească, se pedepseşte, în cazurile prevăzute la lit. a) şi b) cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă, iar în cazul prevãzut la lit. c), cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă".

În acest caz, cercetările vor fi continuate de Poliţia Snagov ca autoritate competentă având în vedere că cei doi au domiciliul în Izvorani, care aparţine de Snagov.

Pe de altă parte, Elan Schwartzenberg cere custodia copilului. Concret, în dosarul 6274/299/2009, prin Ordonananţă prezidenţială, Elan Schwartzenberg vrea ca fiul său - încredinţat iniţal, după divorţ, de instanţă mamei - să-i fie încredinţat lui.

În dosarul de fond al reîncredinţării copilului, care are număr de înregistrare 6273/299/2009, instanţa a stabilit termen de judecată în 8 aprilie, la completul 3.

Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg s-au căsătorit în 2004, după o relaţie mai lungă, cu câteva luni înaintea naşterii lui Ayan. Cei doi au divorţat în octombrie 2008, când au apărut ţinându-se de mână la aceeaşi instanţă, Judecătoria sectorului 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici