Mihaela Rădulescu: Am scris un scenariu de film

Mihaela Rădulescu a declarat pentru MEDIAFAX că a scris un scenariu de film, pe care ea îl vede ca serial de televiziune de 10-12 episoade, însă care poate fi uşor transformat în lungmetraj sau chiar într-o carte, având ca subiect poveşti de viaţă ale unor femei.

332 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu: Am scris un scenariu de film

Mihaela Rădulescu: Am scris un scenariu de film (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

"Eu nu fac decât să scriu un scenariu - să faci un serial este mult mai greu", a declarat ea. "Mi-aş dori să fie un serial, dar eu doar l-am scris (...). Poate să mai suporte foarte multe modificări, nu e bătut în cuie", a mai spus Mihaela Rădulescu.

Scenariul abordează scene de viaţă şi se vrea a fi "un fel de comedie romantică". Chiar dacă scenariul spune poveştile unor femei, Mihaela Rădulescu a ţinut să sublinieze că acestea nu sunt în niciun fel inspirate din viaţa sa cu Elan Schwartzenberg, fostul său soţ.

Mihaela Rădulescu a mai semnat două cărţi - "Despre lucrurile simple" şi "Nişte răspunsuri" -, a regizat o serie de videoclipuri, precum şi un documentar despre Delta Dunării, care a avut premiera anul trecut, la festivalul DaKino.

Ea are o experienţă de peste zece ani în televiziune, de unde s-a retras la sfârşitul lunii mai 2009, renunţând la emisiunea "Duminica în familie", pe care o prezenta la Antena 1. Motivul invocat de Mihaela Rădulescu a fost fiul său, Ayan. Ulterior, Mihaela Rădulescu s-a mutat, împreună cu fiul său, la Monaco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici