Mihaela Rădulescu, obligată să indice o adresă pentru ancheta socială

Procesul în care Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu, cere custodia copilului a fost amânat, o săptămână, instanţa dispunând ca, până atunci, vedeta de televiziune să indice adresa unde să se realizeze ancheta socială în acest caz.

178 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu, obligată să indice o adresă pentru ancheta socială

Mihaela Rădulescu, obligată să indice o adresă pentru ancheta socială (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

De asemenea, instanţa a mai dispus ca fiecare din cei doi foşti soţi să se prezinte la termenul următor cu câte doi martori.

Elan Schwartzenberg vrea ca fiul său - încredinţat iniţal, după divorţ, de instanţă mamei - să-i fie încredinţat lui. Într-o astfel de acţiune nu este obligatorie citarea părţii adverse.

Mihalea Rădulescu a fost, marţi, la proces.

Mihaela Rădulescu cerea, pe 12 martie, printr-o scrisoare deschisă, organelor abilitate, inclusiv Autorităţii pentru Protecţia Drepturilor Copilului, să se autosesizeze în cazul conflictului pe care îl are cu fostul său soţ Elan Schwartzenberg, despre care susţine că a ameninţat-o.

De asemenea, în scrisoarea deschisă publicată, Mihaela Rădulescu apela şi la ajutorul opiniei publice. Ea făcea referire la un incident pe care l-a avut cu soţul său, când acesta, despre care susţine că se afla în stare de ebrietate, a vrut să o dea afară din casă împreună cu copilul, după care a sunat la Poliţie pentru a o reclama că a intrat fraudulos în locuinţă.

Mihaela Rădulescu mai afirma că fostul său soţ a ameninţat-o că îi va lua copilul şi că îi va pune droguri în poşetă pentru a fi apoi arestată.

Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg s-au căsătorit în 2004, după o relaţie mai lungă, cu câteva luni înaintea naşterii lui Ayan. Cei doi au divorţat în octombrie 2008, când au apărut ţinându-se de mână la aceeaşi instanţă, Judecătoria sectorului 1.

La numai o săptămână de divorţul de Elan Schwartzenberg, vedeta de televiziune a confirmat că are o relaţie de luni de zile cu Dani Oţil şi că n-a ascuns niciodată această relaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici