Mihaela Rădulescu vrea să le dăm de mâncare chinezilor din Herăstrău

Mihaela Rădulescu lansează un apel umanitar pentru cei aproape 700 de muncitori chinezi disponibilizaţi, care de două luni stau pe trotuarul din faţa Ambasadei Chinei sperând să obţină dreptul de repatriere, potrivit Ziarului Ring.

12 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu vrea să le dăm de mâncare chinezilor din Herăstrău

Mihaela Rădulescu vrea să le dăm de mâncare chinezilor din Herăstrău

"E inuman modul în care trăiesc acum! Dorm în folii de plastic, iar cei mai mulţi sunt bolnavi în ultimul hal, răciţi, cu pneumonie şi, probabil, mai au puţin şi mor", a declarat Mihaela Rădulescu.

Citeşte mai multe despre apelul umanitar lansat de Mihaela Rădulescu pe www.ziarulring.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici