Mihai Mărgineanu cântă la Penitenciarul Rahova

Cântăreţul Mihai Mărgineanu va susţine un spectacol la Penitenciarul Bucureşti - Rahova, marţi, alături de o trupă formată din deţinuţi, Dinamic Grup, informează un comunicat.

319 afișări
Imaginea articolului Mihai Mărgineanu cântă la Penitenciarul Rahova

Mihai Mărgineanu cântă la Penitenciarul Rahova (Captura video)

Mini-recitalul lui Mihai Mărgineanu va avea loc la Clubul central al Penitenciarului Bucureşti - Rahova, în cadrul programului artistic intitulat "Lacrimi şi gânduri trecute pentru speranţe noi".

Programul include melodii interpretate de Dinamic Grup, o trupă formată din deţinuţi ai penitenciarului.

În spectacol, Mihai Mărgineanu, alături de trupa sa, va interpreta melodiile care l-au făcut cunoscut, în timp ce Dinamic Grup va prezenta atât melodii vechi, tradiţionale, de puşcărie, precum "La Chilia în port", "Şapte lanţuri şi-o cătuşă", "Portofele, portofele", dar şi melodii noi, creaţii proprii, ale persoanelor private de libertate - "Prafurile blestemate", "Departe de libertate", "Închisoare, închisoare", "Cu ochii plini de lacrimi".

Ideea realizării acestui spectacol a pornit de la membrii Dinamic Group şi educatorii coordonatori din penitenciar. Aceştia şi-au dorit să facă o paralelă între muzica veche şi cea nouă de puşcărie şi să aducă în prim plan o parte din trăirile celor de după gratii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici