Mii de furnici zburătoare au invadat Marea Britanie. Meteorologii explică fenomenul

  • Meteorologii spun că acestea apar când temperatura şi umiditatea cresc foarte mult.
  • Britanicii au fost invadaţi de furnici zburătoare.
  • Roiurile de furnici au fost atât de mari încât au fost vizibile pe radarele meteo.
6509 afișări
Marea Britanie s-a confruntat cu o invazie de furnici zburătoare în cursul zilei de joi, relatează Associated Press
 
Mii de insecte au fost văzute roind deasupra grădinilor britanicilor, o cauză a apariţiei lor fiind creşterea temperaturii. 
 
Conform Administraţiei de Meterologie din Marea Britanie, furnicile zburătoare apar atunci când temperaturile cresc foarte mult, umiditatea aerului este foarte mare şi nu bate vântul.
 
Roiurile de furnici zburătoare au fost atât de mari încât au putut fi văzute cu uşurinţă pe radarele meteorologice. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici