Mii de ploieşteni, la spectacolele celebrului Titan the Robot

Mii de persoane au asistat, duminică, în parcarea unui centru comercial din Ploieşti, la spectacolele celebrului Titan the Robot, un robot de peste doi metri, care cântă, dansează şi glumeşte cu publicul, el apărând pe scenă alături de artişti celebri precum Rihanna sau Will I Am.

483 afișări
Imaginea articolului Mii de ploieşteni, la spectacolele celebrului Titan the Robot

Mii de ploieşteni, la spectacolele celebrului Titan the Robot (Imagine: Codrin Prisecaru/Mediafax Foto)

Mii de oameni, adulţi şi copii, au mers, duminică, la cel mai mare centru comercial din Ploieşti, situat la ieşirea din oraş către Braşov, pentru a asista la spectacolele celui mai cunoscut robot din lume, Titan the Robot.

Titan este un robot de doi metri şi 40 de centimetri înălţime, care cântă, dansează şi interacţionează cu publicul. El a apărut pe scenă alături de artişti celebri precum Rihanna sau Will I Am.

La Ploieşti, robotul a susţinut două spectacole de aproximativ 15 minute fiecare, în care a cântat, a dansat şi a glumit cu spectatorii.

Tot duminică, de la ora 19.00, este programat un al treilea spectacol în parcarea centrului comercial, iar luni alte trei spectacole, de la orele 12.30, 16.30 şi 19.00.

Titan the Robot a susţinut, în ultimii ani, spectacole în întreaga lume.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici