Mila Kunis şi Ashton Kutcher se căsătoresc în aprilie

Mila Kunis şi Ashton Kutcher, care s-au logodit recent şi vor avea un copil împreună, se vor căsători civil în luna aprilie, informează contactmusic.com.

485 afișări
Imaginea articolului Mila Kunis şi Ashton Kutcher se căsătoresc în aprilie

Mila Kunis si Ashton Kutcher (Imagine: Hepta)

"Cei doi intenţionează să se căsătorească la Los Angeles, în luna aprilie. Vor doar să îşi oficializeze relaţia, aşa că se mulţumesc cu starea civilă. Mila, mai ales, îşi doreşte un eveniment discret, alături de familie, urmat de un grătar în grădină după aceea", a declarat o sursă pentru ziarul The Sun.

Deşi cuplul doreşte o nuntă discretă, Ashton Kutcher intenţionează să sărbătorească evenimentul cu o petrecere mai mare, la sfârşitul anului.

"Ashton doreşte o petrecere mai mare pentru toţi prietenii, ce va avea loc la sfârşitul anului, în sudul Franţei, cu care Mila este de acord, în funcţie de cum se vor descurca cu venirea pe lume a copilului", a precizat aceeaşi sursă.

Cei doi au început o relaţie în 2012, aproape la un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorţat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013.

Milena "Mila" Kunis este o actriţă americană născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul "That '70 Show". După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie "Family Guy", Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" şi "The Book of Eli" -, însă rolul care i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Lebăda neagră/ Black Swan", pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010.

Popularitatea actriţei Mila Kunis, în vârstă de 30 de ani, a crescut considerabil după lansarea pe marile ecrane a filmelor "Ted", "Grozavul şi puternicul Oz/ Oz: The Great and Powerful" şi "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits".

Ashton Kutcher a putut fi văzut pe marile ecrane în filmele "Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas" (2008), "Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine's Day" (2010) şi "Fără obligaţii/ No Strings Attached" (2011). În 2013, Ashton Kutcher a putut fi văzut pe marile ecrane în "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea", de Joshua Michael Stern, unde a jucat rolul cofondatorului companiei Apple. De asemenea, actorul a fost desemnat în acelaşi an cel mai bine plătit actor de televiziune, pentru rolul lui Walden Schmidt, un milionar excentric, în serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", pentru care este plătit cu 750.000 de dolari pe episod.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici