Miley Cyrus, în sutien şi pantaloni scurţi în noul său film - FOTO

Miley Cyrus, care şi-a câştigat faima datorită rolului său de adolescentă în serialul "Hannah Montana" şi în concerte, are o imagine diferită în noul său film. Vedeta apare în câteva scene purtând doar un sutien şi o pereche de pantaloni scurţi.

2979 afișări
Imaginea articolului Miley Cyrus, în sutien şi pantaloni scurţi în noul său film - FOTO

Miley Cyrus, în sutien şi pantaloni scurţi în noul său film (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Miley Cyrus joacă în comedia "So Undercover" rolul unui investigator angajat să protejeze fiica unui gangster, scrie dailymail.co.uk.

Vedeta apare în câteva scene din film îmbrăcată în pantaloni scurţi şi un sutien roşu.

"Personajul meu este o fată băieţoasă. Este un agent FBI aruncat printre fete pe care nu le înţelege pentru că a fost tot timpul alături de tatăl ei, detectiv FBI", a declarat actriţa şi cântăreaţa în timpul filmărilor.

Alte imagini din film o arată pe Miley purtând ţinute sexy, dar şi într-o scenă de dragoste alături de Joshua Bowman. În filmul care va fi lansat în luna octombrie mai joacă şi Kelly Osbourne.

Miley Cyrus, protagonista serialului "Hannah Montana" şi fiică a cântăreţului country Billy Ray Cyrus, s-a lansat în film şi muzică, după apariţia în acest serial. Serialul pentru adolescenţi "Hannah Montana" spune povestea unei tinere de liceu care duce o viaţă secretă ca star pop. Serialul, difuzat din anul 2006, are şi o versiune pentru marile ecrane, care a avut record de încasări în Statele Unite anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici