Miley Cyrus recidivează: Cum a fost surprinsă vedeta, la o săptămână de la MTV Video Music Awards - FOTO

Vedeta americană Miley Cyrus, care a fost criticată pentru prestaţia ei la ultima ediţie a MTV Video Music Awards, unde a şocat audienţa cu mişcările lascive şi gesturile făcute pe scenă, a recidivat în week-end.

17303 afișări
Imaginea articolului Miley Cyrus recidivează: Cum a fost surprinsă vedeta, la o săptămână de la MTV Video Music Awards - FOTO

Miley Cyrus a şocat la MTV Video Music Awards. Vedeta a fost la polul opus al inocentei Hannah Montana - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa care a întruchipat-o pe inocenta "Hannah Montana" a lăsat audienţa cu gura căscată la MTV Video Music Awards, prin prestaţia ei. Vedeta în vârstă de 20 de ani a coborât pe scenă plină de energie, îmbrăcată sumar, în acordurile melodiei "We Can't Stop".

Lipsită de orice urmă de inhibiţii, mişcările lui Miley - care au inclus şi atingeri între picioare - au fost extrem de diferite de imaginea perioadei "Hannah Montana". Pe toată durata prezenţei sale pe scenă, Miley Cyrus a scos limba în timp ce cânta.

La sfârşitul melodiei, cântăreaţa s-a dezbrăcat, rămânând numai cu un sutien mulat din latex, asortat cu chiloţii. Ea a început apoi să cânte, alături de Robin Thicke, melodia "Blurred Lines".

Cei care au urmărit prestaţia pe Twitter nu prea au ştiut cum să reacţioneze. Cea mai frecventă reacţie a fost similară celei afişate de familia lui Will Smith, aflată în sală.

Deşi a fost criticată pentru modul în care s-a prezentat pe scenă, Miley Cyrus a apărut sâmbătă, la Los Angeles, având aceeaşi coafură ca pe scena de la MTV Video Music Awards, fiind suprinsă de fotografi scoţând limba dizgraţios.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici