Milla Jovovich este însărcinată cu cel de-al doilea copil

Milla Jovovich a anunţat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, actriţa având deja, împreună cu soţul ei, Paul Anderson - producătorul francizei "Resident Evil" -, o fetiţă în vârstă de 6 ani, Ever Gabo Anderson.

259 afișări
Imaginea articolului Milla Jovovich este însărcinată cu cel de-al doilea copil

Milla Jovovich este însărcinată cu cel de-al doilea copil (Imagine: Hepta)

De asemenea, Milla Jovovich a anunţat că filmările pentru "Resident Evil: The Final Chapter" vor fi oprite până când se va naşte copilul, informează contactmusic.com.

"O luni fericită tuturor. Iniţial aceasta trebuia să fie o postare în care să vă spun cât de încântată sunt că voi călători în Cape Town, Africa de Sud, pentru a începe să lucrez la «Resident Evil: The Final Chapter». Dar. Soţul meu, Paul, şi cu mine tocmai am descoperit că vom avea încă un copil!!!", a scris, luni, Milla Jovovich, pe pagina sa de Facebook.

Actriţa, în vârstă de 38 de ani, a precizat şi că filmările pentru "Resident Evil: The Final Chapter" se vor opri.

"Deci, după mai multe discuţii, ne-am gândit că ar fi în interesul tuturor să aşteptăm până când copilul se va naşte, înainte de a începe un film «RE» («Resident Evil», n.r.)", a scris actriţa, pe Facebook.

Milla Jovovich, care este căsătorită cu regizorul Paul W. S. Anderson, a declarat la începutul lunii august că îşi doreşte un al doilea copil, spunând că nu vrea ca diferenţa de vârstă dintre fiica ei, Ever Garbo, în vârstă de 6 ani, şi viitoarea soră a acesteia să fie prea mare.

"Dacă nu o fac acum, pe măsură ce îmbătrânesc va fi mai dificil", a spus starul seriei "Resident Evil".

''Ever mereu vorbeşte despre cât de mult îşi doreşte să fie sora mai mare. Trebuie să o fac înainte ca ea să fie prea mare pentru a-i mai plăcea acest lucru. Nu am tot timpul din lume pentru a mă gândi la asta", a mai spus Milla.

Actriţa este mulţumită să stea acasă şi să fie mamă şi spune că a refuzat oferte pentru filme pentru a petrece timp cu fiica ei.

De origine ucraineană, Milla Jovovich este un fost manechin de succes care a reuşit apoi să îşi construiască o carieră în cinematografie, cu roluri în filme precum "Al cincilea element" şi cele din franciza "Resident Evil", regizate de soţul ei, cu care s-a căsătorit în 2009.

Milla Jovovich a jucat o gamă largă de roluri în filme precum "Întoarcerea la laguna albastră", "Marea ameţeală", "Hotelul de 1 milion de dolari", "Păpuşa" şi "Ultraviolet". Printre proiectele ei cinematografice recente se numără lungmetrajul "Stone", în care a jucat împreună cu Robert De Niro şi Edward Norton, şi versiunea 3D a clasicului "Cei trei muschetari", regizat de Paul W.S. Anderson, în care interpretează rolul Milady de Winter.

Paul W. S. Anderson, în vârstă de 49 de ani, este cunoscut pentru filme precum "Nebunia cumpărăturilor/ Shopping", "Mortal Kombat", "Event Horizon", "Soldier", "AVP: Alien vs. Predator" şi "Cursa mortală/ Death Race", cu Jason Statham în rolul principal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici