Milla Jovovich s-a căsătorit cu regizorul Paul W. S. Anderson

Actriţa Milla Jovovich şi regizorul Paul W. S. Anderson s-au căsătorit sâmbătă, în cadrul unei ceremonii private, care a avut loc în locuinţa lor din Beverly Hills, Los Angeles, informează revista People.

188 afișări
Imaginea articolului Milla Jovovich s-a căsătorit cu regizorul Paul W. S. Anderson

Milla Jovovich s-a căsătorit cu regizorul Paul W. S. Anderson (Imagine: people.com)

Milla Jovovich s-a căsătorit cu regizorul Paul W. S. Anderson

Printre cei circa 50 de oaspeţi prezenţi la ceremonie s-au numărat actorul Patrick Dempsey şi soţia sa, Jillian.

Fiica în vârstă de 20 de luni a cuplului Jovovich-Anderson, Ever Gabo, a fost şi ea prezentă la ceremonie.

Jovovich, în vârstă de 33 de ani, şi Anderson, în vârstă de 44 de ani, s-au cunoscut în 2002, când frumoasa actriţă a jucat în filmul "Resident Evil", sub bagheta regizorului. Cei doi s-au logodit în 2003, iar fetiţa lor s-a născut în noiembrie 2007.

"Copilul mi-a schimbat total perspectiva asupra vieţii", declara Jovovich, la începutul acestui an, pentru revista People. "Nu-mi fac griji pentru cariera mea sau pentru ceea ce ar crede alţii despre mine. Copilul şi familia constituie acum prioritatea mea", adăuga ea.

"Vreau mai mulţi copii", a spus Jovovich în legătură cu planurile sale de viitor. "Am crescut singură la părinţi şi întotdeauna mi-am dorit o familie numeroasă. Nu ştiu ce-mi rezervă viitorul, dar - bat în lemn - sper că-mi va aduce o familie numeroasă", a mai spus aceasta.

Milla Jovovich s-a căsătorit cu regizorul Paul W. S. Anderson

Jovovich a fost căsătorită cu Luc Besson, regizorul filmului "Al cincilea element", în care a jucat actriţa. După o căsătorie care a durat doi ani, cei doi au divorţat, în 1999.

Actriţa a interpretat o gamă largă de roluri în filme precum "Întoarcerea la laguna albastră", "Marea ameţeală", "Hotelul de 1 milion de dolari", "Păpuşa" şi "Ultraviolet".

Recent, ea a lansat noul ei film, thrillerul "A Perfect Getaway", unde joacă alături de Steve Zahn şi Timothy Olyphant.

Paul W. S. Anderson, cunoscut pentru pelicule precum "Nebunia cumpărăturilor/ Shopping", "Mortal Kombat", "Event Horizon", "Soldier", "AVP: Alien vs. Predator", a lansat în 2008 cel mai recent film al său, "Cursa mortală/ Death Race", cu Jason Statham în rolul principal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici