Milla Jovovich şi Christoph Waltz, într-o versiune 3D a clasicului "Cei trei muschetari"

Actorii Milla Jovovich şi Christoph Waltz fac parte din distribuţia noi versiuni 3D a clasicului "Cei trei muschetari", care va fi regizat de Paul W. S. Anderson, informează variety.com.

54 afișări
Imaginea articolului Milla Jovovich şi Christoph Waltz, într-o versiune 3D a clasicului "Cei trei muschetari"

Milla Jovovich şi Christoph Waltz, într-o versiune 3D a clasicului "Cei trei muschetari" (Imagine: Montaj Foto)

În celelalte roluri principale au fost distribuiţi actorii Logan Lerman, Ray Stevenson, Luke Evans şi Madds Mikkelsen.

Paul W. S. Anderson va produce şi va regiza o versiune 3D a acestei poveşti clasice, iar filmările vor începe în luna septembrie. Anderson este şi coscenaristul acestui proiect, alături de Andrew Davies.

Filmul va fi produs de Impact Pictures, în colaborare cu Constantin Film.

Între timp, studiourile Warner Bros. l-au desemnat pe Doug Liman ca regizor al unei alte versiuni a poveştii lui Alexandre Dumas, a cărei producţie va începe tot în această toamnă.

"Cei trei muschetari" prezintă povestea impetuosului D'Artagnan care îşi uneşte forţele cu trei muschetari veterani - Athos, Porthos şi Aramis - pentru a-l învinge pe maleficul cardinal Richelieu.

Christoph Waltz îl va interpreta pe Richelieu, actorul austriac putând fi văzut pe marile ecrane în lunile următoare în filmele "Water for Elephants" şi "The Green Hornet". Christoph Waltz a fost recompensat anul acesta cu premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar masculin, pentru interpretarea din "Ticăloşi fără glorie/ Inglourious Basterds", de Quentin Tarantino.

Milla Jovovich, care în "Cei trei muschetari" va interpreta rolul Milady de Winter, a jucat o gamă largă de roluri în filme precum "Întoarcerea la laguna albastră", "Marea ameţeală", "Hotelul de 1 milion de dolari", "Păpuşa" şi "Ultraviolet". Cunoscută în special pentru rolul din franciza "Resident Evil", actriţa a terminat de curând filmările pentru cel de-al patrulea film din această serie. Următorul ei proiect cinematografic va fi "Stone", în care va juca împreună cu Robert De Niro şi Edward Norton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici