Milla Jovovich şi Nicolas Cage ar putea juca în "The Expendables 3"

Actorii Milla Jovovich şi Nicolas Cage au şanse mari să joace în cel de-al treilea film din franciza de acţiune "Eroi de sacrificiu/ The Expendables", creată de Sylvester Stallone şi produsă de studiourile Lionsgate.

293 afișări
Imaginea articolului Milla Jovovich şi Nicolas Cage ar putea juca în "The Expendables 3"

Milla Jovovich şi Nicolas Cage ar putea juca în "The Expendables 3" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului TheWrap.com, specializat în publicarea de informaţii cu specific cinematografic, Milla Jovovich şi Nicolas Cage au început negocierile pentru a se alătura celorlalţi actori din distribuţia acestui nou film de acţiune.

Jackie Chan şi Wesley Snipes - care revine pe platourile de filmare după ce a fost încarcerat pentru evaziune fiscală - vor juca şi ei în acest film de acţiune.

Filmările pentru "The Expendables 3" vor începe în luna august, sub bagheta regizorală a cineastului Patrick Hughes. Noul film va respecta tiparul precedentelor două filme din această serie: o echipă de mercenari extrem de bine antrenaţi va fi însărcinată cu capturarea unui răufăcător periculos - un rol jucat în primele două filme de Eric Roberts şi de Jean-Claude Van Damme, informează nouvelobs.com.

Filmele din franciza "The Expendables" au particularitatea de a-i reuni pe marele ecran pe unii dintre cei mai mari actori din lungmetrajele de acţiune din anii '80 şi '90, precum Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone.

Zvonurile despre distribuţia filmului "The Expendables 3", care promite să fie din nou una insolită şi încărcată cu legende ale cinematografiei, circulă încă de la lansarea celui de-al doilea lungmetraj din serie, în vara anului trecut. Pe atunci, Ali Lerner, producătorul filmului, a anunţat că i-a contactat deja pe actorii Nicolas Cage, Harrison Ford şi Clint Eastwood. Jackie Chan ar putea face şi el parte din această listă prestigioasă.

"The Expendables 3" va fi lansat pe marile ecrane în vara anului 2014. Data exactă la care va fi lansat "The Expendables 3" nu a fost deocamdată anunţată, însă fanii filmelor de acţiune abia aşteaptă să îi vadă din nou pe marile ecrane, împreună în acelaşi film, pe Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren şi, bineînţeles, Sylvester Stallone.

Primele două filme din franciza "The Expendables", lansate în 2010 şi în 2012, au avut încasări cumulate de 574,8 milioane de dolari pe plan internaţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici