Minecraft a devenit al doilea cel mai bine vândut joc video din istorie

Minecraft, un joc dezvoltat în 2009 şi achiziţionat ulterior de Microsoft, a devenit al doilea cel mai vândut joc video din istorie, cu 107 milioane de copii vândute, dintre care patru unor oameni care lucrează în Antarctica.

773 afișări
Imaginea articolului Minecraft a devenit al doilea cel mai bine vândut joc video din istorie

Minecraft a devenit al doilea cel mai bine vândut joc video din istorie (Imagine AFP / Mediafax Foto)

În acest moment sunt vândute 53.000 de copii în fiecare zi, potrivit Go4it.

Tetris rămâne cel mai bine vândut joc din istorie, cu vânzări estimate la 500 milioane de copii. Pe locul trei se situează Grand Theft Auto V, cu 65 milioane de copii vândute.

Jocul-fenomen Minecraft a fost creat de suedezul Markus „Notch” Persson, care apoi l-a vândut Microsoft pentru 2,5 miliarde de dolari în noiembrie 2014.

Pentru a marca momentul, Microsoft a publicat un infografic interesant cu informaţii despre Minecraft.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici