Mircea Badea a vizitat-o pe Teo Trandafir: Prietena mea se simte bine. Sâmbătă mi-am petrecut 4 ore vorbind cu ea

Mircea Badea, realizatorul emisiuni "În gura presei", a declarat duminică noaptea că sâmbătă a vizitat-o pe Teo Trandafir la Viena, unde au discutat aproximativ 4 ore, relatează Gândul.

160 afișări
Imaginea articolului Mircea Badea a vizitat-o pe Teo Trandafir: Prietena mea se simte bine. Sâmbătă mi-am petrecut 4 ore vorbind cu ea

Mircea Badea a vizitat-o pe Teo Trandafir: Prietena mea se simte bine. Sâmbătă mi-am petrecut 4 ore vorbind cu ea (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

El a mai spus că starea de sănătate a fostei sale colege este departe de informaţiile care se vehiculează. "Am fost în acest week-end la Viena la colega şi prietena Teo. Ieri (n.r. sâmbătă) mi-am petrecut patru ore vorbind cu ea, astăzi mi-am mai petrecut o oră şi jumătate de era să pierd avionul", a spus Badea în direct.

"Deci vorbind. Ore", a ţinut să precizeze realizatorul tv. El a mai spus că informaţiile care se vehiculează cu privire la starea în care se află Teo Trandafir nu au nicio legătură cu realitatea, mai scrie Gândul.

" Orice auziţi pe la tv, de la oricine şi oricât de credibil ar părea, eu va spun un lucru Habar nu au ce vorbesc. Bat câmpii cu graţie", a mai spus Badea la "În gura presei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici