Mircea Badea va cânta pentru prima oară în faţa publicului

Realizatorul emisiunii "În gura presei" va urca pe scenă alături de Raluca Leahu, colega sa de la radio, cei doi urmând să interpreteze pe 9 octombrie atât piese compuse de DJ-iţă, cât şi cover-uri celebre, la Hard Rock Cafe.

32 afișări
Imaginea articolului Mircea Badea va cânta pentru prima oară în faţa publicului

Mircea Badea va cânta pentru prima oară în faţa publicului (Imagine: Sorin Andreica/Mediafax Foto)

Mircea Badea va cânta alaturi de colega sa, Raluca Leahu, cea care a pus bazele proiectului Magnolia si l-a atras pe realizatorul de radio şi televiziune în lumea muzicală.

Fosta prezentatoare la MTV Romania, DJ la Radio ProFM, în prezent DJ la RadioZU şi asistent de emisie pentru Mircea Badea, Raluca Leahu - Magnolia doreşte să aducă "live" o muzică nouă pe scenele româneşti şi invită publicul să redescopere plăcerea dansului şi a distracţiei.

"Este vorba despre un produs muzical nou, care abordează genul electro-disco-pop. Raluca este vocea Magnolia şi cântă de 11 ani în diverse trupe bucureştene precum Nitro sau Zebre. Toată această experienţă s-a concretizat într-un produs fresh, dinamic şi modern, care credem că va influenţa şi va orienta piaţa muzicală românească spre o direcţie nouă.", au declarat membrii trupei.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici