Mircea Baniciu şi Felicia Filip, la Festivalul Românesc de la Nurnberg

Mircea Baniciu, Felicia Filip, Alexandru Arşinel şi Stela Popescu se numără printre artiştii care vor participa la Festivalul Românesc de la Nurnberg (Germania), care se va desfăşura sâmbătă şi duminică.

107 afișări
Imaginea articolului Mircea Baniciu şi Felicia Filip, la Festivalul Românesc de la Nurnberg

Mircea Baniciu (Imagine: Mediafax Foto)

La cea de-a patra ediţie a festivalului vor mai participa, printre alţii, trupa Bandidos, Luminiţa Anghel, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru.

Festivalul se va desfăşura în Jakobsplatz la Nurnberg.

Festivalul va aduce pe scena din Nurnberg circa 200 de artişti din România şi Germania.

Evenimentul este realizat de Asociaţia Romanima, primăria locală, consiliul judeţean şi primăria Braşov, Teatrul "Constantin Tănase" şi Callatis.

Asociaţia Romanima, fondată în urmă cu aproximativ un an şi jumătate, a organizat şi Întâlnirea Internaţională de Tineret de la Finsterau în Pădurea Bavareză, un program de schimb cultural între tinerii din Austria, Portugalia, România şi Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici