Mister elucidat: Un fost angajat al gigantului McDonald's dezvăluie motivul pentru care aparatele de îngheţată sunt mereu stricate

Un fost angajat al lanţului de fast-food McDonald's a dezvăluit motivul pentru care maşinile de îngheţată ar fi mereu stricate, informează Mirror.co.uk.

27653 afișări
Imaginea articolului Mister elucidat: Un fost angajat al gigantului McDonald's dezvăluie motivul pentru care aparatele de îngheţată sunt mereu stricate

Former McDonald's worker lets slip why ice cream machines often seem to be broken

Sub numele de cont @will_doyle, fostul angajat a dezvăluit pe reţeaua de socializare Twitter că maşinile de îngheţată funcţionează întotdeauna perfect, numai că angajaţii nu vor să le curăţe.

Angajatul susţine că sarcina necesită prea mult timp, scrie Mirror.co.uk.

Totuşi, fanilor faimoasei francize li se spune deseori că nu pot cumpăra un McFlurry sau un milkshake pentru că maşinile de îngheţată sunt ori închise ori nu funcţionează, relatează publicaţia Liverpool Echo.

Fostul angajat al McDonalds a susţinut în mesajul publicat pe Twitter, luni seara, că „maşinile de îngheţată nu sunt niciodată stricate, doar că este nevoie de trei ore pentru a le curăţa aşă ca noi spunem că sunt stricate ca să nu trebuiască să vă servim pe voi”.

Mesajul a fost distribuit de peste 10.000 de ori şi a adunat peste 71.000 de aprecieri din partea internauţilor.

Alţi foşti angajaţi au scris că „maşina de îngheţată funcţiona mereu doar că este nevoie de prea mult timp pentru a o curăţa hahaha” şi că „clienţii nu înţeleg că procesul de curăţare este foarte complex, aşa că este mai uşor să spui că maşina de îngheţată este stricată”.

Reprezentanţii McDonald's insist că maşinile de îngheţată sunt curăţate la fiecare 24 de ore.

Gigantul fast-food a răspuns pe Twitter că „maşinile de îngheţată sunt curăţate la fiecare 24 de ore şi dezasamblate şi dezinfectate la fiecare 14 zile”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici