Modelul britanic Jordan a născut o fetiţă

Modelul britanic Jordan, pe numele real Katie Price, a născut sâmbătă o fetiţă, tatăl acesteia fiind cântăreţul Peter Andre, informează mirror.co.uk

1 afișare

Naşterea a avut loc la Portland Hospital, unde modelul a fost supus unei operaţii de cezariană.

Jordan şi Andre mai au un copil împreună, Junior, în vârstă de doi ani. De asemenea, Jordan are un fiu, Harvey, în vârstă de cinci ani, dintr-o relaţie anterioară cu fotbalistul Dwight Yorke.

Peter Andre, în vârstă de 34 de ani, a spus că va fi un tată hiperprotector. "Nu o să iasă în oraş până la 64 de ani. Poate că atunci când o să aibă 30 de ani va avea voie să iasă cu prietenele ei, dar asta e tot", a glumit cântăreţul.

"Sunt foarte fericit acum că frumoasa mea soţie a dat naştere unei frumoase fetiţe", a conchis Andre, precizând că încă nu s-au hotărât asupra numelui copilului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici