Modelul francez Isabelle Caro, care suferea de anorexie de 15 ani, a murit

Modelul francez Isabelle Caro, care suferea de anorexie de la vârsta de 13 ani şi care a apărut în 2007 într-o fotografie parte a unei campanii anti-anorexie, a murit, informează People.

827 afișări
Imaginea articolului Modelul francez Isabelle Caro, care suferea de anorexie de 15 ani, a murit

Modelul francez Isabelle Caro, care suferea de anorexie de 15 ani, a murit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Profesoara de actorie a modelului, Daniele Dubreuil-Prevot, a declarat că aceasta a murit pe 17 noiembrie, după ce s-a întors în Franţa de la Tokyo, unde avea un contract.

Daniele Dubreuil-Prevot a spus că nu ştie cauza morţii modelului, deşi aceasta se lupta cu anorexia de la vârsta de 13 ani.

Caro este cunoscută pentru că a a părut în campania fotografului italian Oliviero Toscani, în 2007. Trupul scheletic al femeii a apărut pe bannere uriaşe, cu sloganul "Nu anorexiei!".

La începutul anului, aceasta a apărut în show-ul "Prince of Beauty", de Jessica Simpson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici