Modul inedit prin care hoţii fură banii din automatele pentru parcare dintr-o capitală europeană | FOTO

Şoferii din Londra sunt sfătuiţi de poliţişti să nu plătească în numerar atunci când folosesc automatele pentru parcare, pentru că hoţii folosesc aspiratoare pentru a fura banii din interior, relatează BBC.

4449 afișări
Imaginea articolului Modul inedit prin care hoţii fură banii din automatele pentru parcare dintr-o capitală europeană | FOTO

Modul inedit prin care hoţii fură banii din automatele de parcare din Londra | FOTO

Autorităţile britanice susţin că mai multe grupuri de hoţi au vizat automatele pentru parcare din cartierele de lux precum Kensington şi Chelsea, aceştia reuşind să scoată mii de lire sterline.

Consilierii din vestul Londrei afirmă că peste 120.000 de lire sterline au fost furate anul trecut. Aceştia roagă şoferii să plătească numai prin telefon sau prin card bancar.

„Este o modă pe care trebuie să o oprim cât mai repede, iar una dintre modalităţi este plata virtuală”, spune Will Pascall, de la consiliul pentru Kensington şi Chelsea.

Un sondaj în cadrul căruia au participat 17.000 de şoferi arată că 70% dintre aceştia nu ar folosi un automat pentru parcare dacă este acceptată doar plata prin telefon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici