Moment AMUZANT: Confruntare inedită între un pui de maimuţă şi o pisică - VIDEO

Un pui de maimuţă şi o pisică fac senzaţie pe YouTube, într-un videoclip în care se aleargă reciproc.

2304 afișări
Imaginea articolului Moment AMUZANT: Confruntare inedită între un pui de maimuţă şi o pisică - VIDEO

Moment AMUZANT: Confruntare inedită între un pui de maimuţă şi o pisică

Cele două animale s-au alergat pe malul fluviului Nil, în Uganda, stârnind amuzamentul persoanelor care au urmărit "încăierarea", informează Daily Mail.

"Maimuţa nu este atât de rapidă pe pământ", a remarcat un spectator.

În clip apare şi un câine, care pare la un moment dat că se îndreaptă şi el spre puiul de maimuţă. Maimuţa se îndepărtează de câine, dar este atacată imediat de pisică, adversarul său pe toată durata filmului.

Confruntarea s-a încheiat cu bine atât pentru pisică, cât şi pentru puiul de maimuţă, cei care au văzut clipul pe YouTube catalogându-l drept "foarte drăguţ". "Este atât de drăguţ când ambele animale se distrează", a comentat un utilizator. "Animalele pot fi gălăgioase şi nebune când se luptă. Clipul ăsta e foarte drăguţ", a susţinut o altă persoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici