Moment AMUZANT: Cum REACŢIONEAZĂ un copil când gustă o lămâie pentru PRIMA OARĂ - VIDEO

Un clip difuzat pe YouTube, cu un copil care gustă pentru prima dată dintr-o lămâie, a stârnit amuzamentul celor care l-au vizionat şi a generat numeroase comentarii.

26216 afișări
Imaginea articolului Moment AMUZANT: Cum REACŢIONEAZĂ un copil când gustă o lămâie pentru PRIMA OARĂ - VIDEO

Moment AMUZANT: Cum REACŢIONEAZĂ un copil când gustă o lămâie pentru PRIMA OARĂ

Cum era firesc, Baby J a fost atras de bucata de lămâie, fiind ceva cu adevărat nou pentru el.

La început, a muşcat cu poftă de câteva ori, apoi gustul acru şi-a făcut efectul şi copilul s-a strâmbat. Deşi lămâia nu avea gustul la care s-ar fi aşteptat, copilul nu a renunţat şi a muşcat din nou din aceasta, lucru care i-a provocat din nou neplăcere, strâmbându-se într-un mod foarte amuzant.

În descrierea clipului, părinţii săi scriu: "J a făcut cunoştinţă cu o lămâie. A fost o relaţie de tipul dragoste/ură".

"Ce copil drăguţ", remarcă utilizatorul Tais419, aprobat de mulţi alţii. Cu toate acestea, clipul a generat şi reacţii negative, Ishuzu fiind de părere că "atât de mulţi părinţi îşi exploatează copiii în zilele noastre pentru faimă şi sperând să câştige bani".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici